Annelie Boustedt

Häst & Hälsa

Jag säljer produkter som jag själv tycker mycket om och som har hjälpt mig.

 

NHT - Naturens hälsoträd

Klicka på knappen ovan för att komma till min shop. Har du frågor och/eller vill ha råd och hjälp. Kontakta mig

Rheva

Beskrivning

RHEVA är ett sårskydd som låter såret andas. Ingen komponent i skyddet absorberar väta vilket gör att produkten kan användas såväl inom som utomhus. Det specialanpassade nätet håller de största infektionsriskerna borta tack vare den unika formen. Nätet fungerar som en skiljevägg mellan såret och infektionsrisker, såsom insekter och beröring. Såret kan även andas “fritt” tack vare nätets utformning vilket resulterar i en naturlig läkningsprocess. En vit plastfilm skyddar vidhäftningsytan före användning.

ATT TÄNKA PÅ VID ANVÄNDNING

Undvik att vidröra klisterytan vid avlägsnandet av plastfilmen.

Fäst din RHeva på torr och ren päls. Pälsen bör vara ren från kemikalier så som pälsglans och flugspray då dessa inte har någon funktion i samband med RHEVA-behandling.

Dessa kemikalier försämrar även RHEVANS vidhäftande egenskaper.

Vid applicering

Dra försiktigt med fingrarna runt den plana ytan så att klisterytan får god kontakt med pälsen. Vidhäftningsförmågan kan försämras om djuret fäller eller vid sträng kyla och andra hårda väderförhållanden. För optimal vidhäftning kan lång päls behövas klippas.

Viktigt med noggrann rengöring av pälsen Adesivet är av medicinskt klassat akryllim. Plasten i skyddet är av medicinskt klassat TPE.

Kontakta mig för beställning

Här ser du hur du använder RHEVA  Klicka här